Koszyk Twój koszyk jest pusty ...
Strona główna » Płatności
Nasze nowości
Wkęt SawTec

Wkręt specjalny SHERPA 8,0 x 100 mm248,02 PLN brutto201,63 PLN netto

Złącze SVP 40

Złącze SVP 401 753,47 PLN brutto1 425,58 PLN netto

SHERPA WTS5 spezial

SHERPA WTS5 spezial2 094,77 PLN brutto1 703,06 PLN netto

SHERPA WTS1

SHERPA WTS11 023,31 PLN brutto831,96 PLN netto

SHERPA Mini 10

SHERPA Mini 101 601,86 PLN brutto1 302,30 PLN netto

Producenci
Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

Statystyka
  • Ilość produktów: 69
  • Ilość kategorii: 34
  • Ilość promocji: 0
  • Ilość nowości: 21
  • Aktualnie klientów na stronie: 8
  • Sklep odwiedziło: 16813 klientów
  • Sklep działa od: 23-10-2020

Płatności

Ceny wszystkich produktów widoczne na stronach naszego Sklepu Internetowego AWO-złącza podane są jako ceny netto oraz brutto i wyrażone są w złotych polskich. Cena brutto produktu nie obejmuje kosztu jego przesyłki, który jest doliczany na stronie Koszyka w trakcie realizacji zamówienia. Wszystkie oferowane przez nasz serwis metody płatności są obsługiwane przez rzetelne i znane firmy finansowe gwarantujące pełne bezpieczeństwo transakcji oraz danych klienta. Nasz serwis oraz wszystkie strony firm obsługujących płatności zapewniają połączenie za pomocą bezpiecznej komunikacji z wykorzystaniem certyfikatów SSL i szyfrowania. W naszym sklepie internetowym oferujemy Państwu następujące formy płatności:
  • Przelewy24 - płatność elektroniczna realizowana przez system Przelewy24.pl. To bezpieczny i błyskawiczny sposób płatności online. Możesz zapłacić BLIKiem, kartą płatniczą, wybrać kanał polskiej bankowości elektronicznej lub ratalnej.

• paynow - to bezpieczny system płatności elektronicznej realizowany za pośrednictwem mBanku. Tutaj również zapłacisz szybkim przelewem online wybranym kanałem polskiej bankowości elektronicznej, BLIKiem lub kartą płatniczą.

• przelew bankowy - możesz również zapłać tradycyjnym przelewem bankowym na rachunek bankowy sklepu, który dostępny jest w każdym mailu z potwierdzeniem zamówienia. W przypadku chęci realizacji takiej formy płatności, nasze dane bankowe udostępnimy Tobie na żądanie.

• płatność za pobraniem - zapłata następuje gotówką kurierowi w chwili dostarczenia towar w przypadku wyboru opcji dostawy Kurierem DPD lub Kurierem InPostza za pobraniem. Przy wyborze Paczkomat 24 firmy InPost za pobraniem paczkę należy opłacić kartą płatniczą w terminalu płatniczym przy paczkomacie lub BLIKiem. W przypadku dostawy Pocztą Polską (Kurier 48) opłaty za pobraniem dokonasz w punkcie lub oddziale Poczty Poczty przy odbiorze paczki.

• płatność gotówką - płatność dostępna tylko w przypadku osobistego odbioru towaru z magazynu AWO.

Bezpieczne płatności elektroniczne realizowane za pośrednictwem serwisów Przelewy24.pl i paynow

Nasze marki

AWO-narzędzia Kątomierze i pochyłomierze
Narzędzia pomiarowe i miernicze