Koszyk Twój koszyk jest pusty ...
Strona główna » Klauzula informacyjna
Nasze nowości
Złącze HVP 006

Złącze HVP 0061 365,19 PLN brutto1 109,93 PLN netto

Złącze HVP 004

Złącze HVP 0041 093,14 PLN brutto888,72 PLN netto

Złącze SVP 180

Złącze SVP 180132,13 PLN brutto107,42 PLN netto

SHERPA WTS5 spezial

SHERPA WTS5 spezial2 094,77 PLN brutto1 703,06 PLN netto

SHERPA WTS3 spezial

SHERPA WTS3 spezial1 203,89 PLN brutto978,77 PLN netto

SHERPA Mini 17

SHERPA Mini 171 625,25 PLN brutto1 321,34 PLN netto

Producenci
Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

Statystyka
  • Ilość produktów: 69
  • Ilość kategorii: 34
  • Ilość promocji: 0
  • Ilość nowości: 21
  • Aktualnie klientów na stronie: 8
  • Sklep odwiedziło: 16813 klientów
  • Sklep działa od: 23-10-2020

Klauzula informacyjna

Klauzula informacyjna dla klientów i kontrahentów

Administrator danych

Administratorem Państwa danych osobowych jest firma AWO-GROUP Paweł Wołącewicz z siedzibą przy ulicy Piasta 13/4 w miejscowości 74-400 Dębno.
Kontakt: e-mail: awo@pro.onet.pl lub awo@awo-group.pl bądź pod numerem telefonu: +48 95 7609107

Cele przetwarzania, podstawy prawne

Będziemy przetwarzali Państwa dane osobowe w następujących celach:
  1. Zawarcie i wykonanie umowy na świadczenie usług/dostawę towarów na podstawie: art. 6 ust. 1 lit. b RODO* przetwarzanie jest niezbędne do wykonania umowy, której stroną jest osoba, której dane dotyczą).
  2. Prowadzenie dokumentacji księgowej i podatkowej na podstawie: art. 6 ust. 1 lit. c RODO* (przetwarzanie jest niezbędne do wypełnienia obowiązku prawnego ciążącego na administratorze) i w związku z przepisami takimi jak ustawa z dnia 29 września 1994 r. o rachunkowości, ustawa z dnia 11 marca 2004 r. o podatku od towarów i usług oraz ogółem przepisów regulujących zasady powstawania, ustalania oraz wygasania zobowiązań podatkowych jak i innych przepisów dotyczących podatków.
  3. Obrona przed roszczeniami i dochodzenie roszczeń na podstawie: art. 6 ust. 1 lit. f RODO* przetwarzanie jest niezbędne celu realizowania prawnie uzasadnionych interesów administratora polegających na dbaniu o swoje interesy).
  4. Rozpatrywania reklamacji, ewentualnych skarg czy pozostałych wniosków dotyczących współpracy na podstawie: art. 6 ust. 1 lit. f RODO* przetwarzanie jest niezbędne celu realizowania prawnie uzasadnionych interesów administratora polegających na dbaniu o właściwą realizację umowy i jakość świadczonych usług czy dostarczanych produktów w ramach współpracy).
  5. Ściągania należności na podstawie: art. 6 ust. 1 lit. f RODO* przetwarzanie jest niezbędne celu realizowania prawnie uzasadnionych interesów administratora polegających na dbaniu o finanse firmy).

Odbiorcy danych

Będziemy przekazywać (w odpowiednich sytuacjach powierzać) dane osobowe firmom kurierskim i pocztowym, firmom dostarczającym nam usług i oprogramowania IT, dostawcom hostingu i poczty elektronicznej, firmom prawniczym, księgowym, bankom.

Okres przez jaki będziemy przetwarzać Państwa dane
  • w celu zawarcia i wykonania umowy - do momentu zakończenia umowy,
  • w celu prowadzenia dokumentacji księgowej i podatkowej - 5 lat od zakończenia roku kalendarzowego w którym powstał obowiązek podatkowy,
  • w celu obrony przed roszczeniami i dochodzeniem roszczeń - 6 lat od zakończenia umowy,
  • w celu rozpatrywania reklamacji, ewentualnych skarg - 1 rok od doręczenia przedmiotowego zgłoszenia,
  • w celu ściągania należności - do momentu pełnego rozliczenia płatności.

Prawa jakie Państwu przysługują
  • prawo żądania dostępu do swoich danych osobowych,
  • prawo żądania sprostowania swoich danych osobowych,
  • prawo żądania usunięcia lub ograniczenia przetwarzania swoich danych osobowych,
  • prawo do przenoszenia swoich danych osobowych do innego administratora- w przypadku danych przetwarzanych na gruncie umowy tj. art. 6 ust. 1 lit. b RODO*,
  • prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania swoich danych osobowych- w przypadku danych przetwarzanych w celu realizacji prawnie uzasadnionego interesu administratora tj. art. 6 ust. 1 lit. f RODO,
  • prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego, którym jest Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Obowiązek podania danych

Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże konieczne w celu zawarcia oraz realizacji postanowień umowy. W przypadku niepodania danych osobowych nie będzie możliwe wypełnienie powyższych celów tj. nawiązania współpracy oraz zawarcia i wykonania umowy oraz dostawy usług lub/i towarów.
Bezpieczne płatności elektroniczne realizowane za pośrednictwem serwisów Przelewy24.pl i paynow

Nasze marki

AWO-narzędzia Kątomierze i pochyłomierze
Narzędzia pomiarowe i miernicze